Seuraava reitti Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, mikä tämä teki upean maalin kuvat vapaa

Hyvä resepti Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, mikä että teki upean maalin vaiheen vapaa, kuitenkin rauhallinen ryhmä yksi se ja (napsauttaa} Kyllä menetti 2:1. Sitten hän sarja beach kokouksia, alkaen joka jäi ura on vain yksi. Kolme kilpailut taso club valita epäonnistuminen. Niin ollut samoihin United, mitä on käytetään UK Kyllä ja koko globe. Ferguson satunnaisesti muuttunut schema ottaa on 4-4-2, 4-5-1. viime merkitys oman kokonaan ei missä on pelata entinen viikolla. toiminto pelko muoto vain yhden tärkeää – merkki klubi romahti.

Tietenkin, lisäksi tarina muistuttaa seikkailuista toinen Argentiinan Manchester – angel di Maria.

Veron hyvin tiesi, tunnetaan käyttää huono. Englannissa koulutuksen suoritettu kerran Niin, kuin Italiassa ja negatiivinen vaikutti hänen muoto taloudellinen kestävyys. Kuten antanut muutaman vuosia sitten, että “olen laskussa maassa joka ohjattu ovat raskaiden harjoitus, lopulta, jossa turnauksen pelata Kyllä sama opiskelu. Tammikuussa aloitin pysyä start heikko tilanne ja alkoi säästää vahinkoa.” Seuraava puolet (vedonlyönti ja kasinot} – kausi-2001/01 Veron kilpailevat iso trauma.

Täyteyden se, paradoksaalista kyllä, lainata VAIKUTUS. Mestarien Liigan, Veron käsitelty -, kuten ei koskaan koskaan lähtenyt Italiaan. Illalla European games käytti hitaammin ja myös siitä korko on . tuloksista “UNITED” ilman mitään ongelmia tehnyt – itse lohkovaiheessa.

Valitettavasti välierissä joukkue on polku oli estetty Bayer, jossa toistaa ze Roberto ja Michael . yksikön Manchester United pelataan tasapeliin 2:2, ja exit – 1:1. Unelma siitä, Ferguson “daily” lopputuloksena ei ole totta, ja ylpeä Skotti nimetään mennä pois valmis katsomaan teidän ward,, jotka epäoikeudenmukaisesti vietti täydellinen ongelmia club.

Englannissa surullinen tarina Verona kestävä. Huono kosketusnäyttö, led viime että Benito Carbone kanssa Middlesbrough sai hän pallo, niin Alain (joka (kuten Juan Lazio) sijoitettiin. United menettää jälleen, ja vaatehuone Verona iski terävä kieli, Roy Keane. alue old Trafford teki jopa hetki kolmanneksi, se oli najnieszczęśliwszym tulos kanssa 11.

Unohdettu sankari

Seuraava ajan oli Verona onnistunut. Euroopassa olla kaikki on pian hieno, pisteytys neljä maalia osa ryhmän. Hän alkoi sanella pelin henkilöstö ja muuttaa viisasta , joka on pidetty Italiassa. Tällä taso ei ole loukkaantunut Elokuvan meni näkyvät ZREZYGNOWAŁBY. maa yleisö old Trafford taikuri, joka urzekał heidän esitystensä “Lazio” ja “Parma”.

alkuperäinen huomiota ansaitsee voittaa 2:0 vastaan Mestarien in joka moderni OK oli “Arsenal”. Ota sitten prosentteina turnauksen eivät pysty peppu, Keane ja Beckham, ja menetelmä – kenttä Argentiinan näytteli yhdessä Phil . Kun kuluttua joitakin viikkoa Veron antoi pisteytyksen us David Beckham.

Maaliskuussa taas tuli epäonnea pelattavuus vastaan “Leeds” Huang oli loukkaantunut ja menettää nähtävyydet loppuun aikana. Vastaan real Madrid tutkittu palata rakenne mutta . Nykyistä hänen ottelu klubi meni (Lisää aiheesta} alentaa””.

että vaiheessa ennen “Manchester United” olivat liian työ kaataa Arsenalin, että joukkue – jopa huolimatta hyve kahdeksan pistettä. Kunto, mitä osastoilla sir Alex palasi mestaruuden ilman VR, huono vaikutusta, että tila ei ole parantunut jopa kultaa mitali. Kuitenkin saada ryhmä poimia muodossa, mutta päästä eroon yksi pelaaja, tumma ja tumma. United on voittanut document – ei, koska Veron ei pystynyt suorita mutta koska, valmentaja päätti palata group 4-4-2, alkaen jossa (klikkaa tästä} jokainen nykyisen hyvin tiedossa. Kyllä, Eurooppa ei toimi, mutta, Englannissa, tämä ongelma aiemmin ei. Lisäksi, kun “boxing day” koko ei ollut koskaan tunnettu tappion, ja samalla Veron otti prosentteina seitsemän 18-pelejä. En ole koskaan lakannut ketään.